WIJ ZIJN BLUE WORLD NEDERLAND

Blue World Nederland (BWN) is een nieuwe speler op de Nederlandse markt inzake elektromobiliteit. Onze stations laden al auto’s op in 7 Europese landen. BWN-laadstations voor elektrische auto’s voldoen aan alle Europese normen en standaarden. De materialen die gebruikt worden om onze stations te vervaardigen zijn van de hoogste kwaliteit.

We ontwerpen en maken ons product zelf, BWN kan elk product maken volgens het ontwerp van de klant. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de energiesector. Onze fabriek is gevestigd in Polen, en Made in Poland is kwaliteit. We doen er alles aan om van onze producten de beste kwaliteit te maken . Dat is onze prioriteit.
Bedrijven zoals: AUDI, BMW, PORSCHE, VOLKSWAGEN, OPEL, ING BANK, ENEA, INNOGY GO, SREM en nog veel meer hebben ons vertrouwd.

In ons assortiment van oplaadstations hebben wij stations die een geweldige marketingtool zijn, die kunnen worden beheerd met een tablet of smartphone. U kunt niet alleen winst maken aan kWh, maar ook aan reclame die mogelijk is dankzij onze ingebouwde 55 of 75 inch monitor in het oplaadstation.
Wij spreken hier over de volgende modellen :

  • EVB Advert AC.
  • EVB Max Advert DC.

Wij zijn de enige fabrikant die momenteel deze functie aanbiedt op de huidige markt!
Elk station is aanpasbaar naar de behoefte van de klant. (Coating kan in look & feel van het desbetreffende bedrijf).