Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Een Duurzamere Toekomst

Bij Blue World Nederland zien we onze rol als het bouwen van een duurzamere toekomst voor de komende generaties. We zijn trots om deel uit te maken van de beweging naar elektrische mobiliteit en om bij te dragen aan een wereld waarin schone en stille straten de norm zijn. We nodigen iedereen uit om zich bij ons aan te sluiten op deze reis naar een betere wereld.

Samen kunnen we de toekomst van mobiliteit vormgeven, en bij Blue World Nederland zijn we vastbesloten om die toekomst zo groen en stralend mogelijk te maken.

Onze Waarden

Betrokken: We zijn betrokken bij onze klanten, partners en de samenleving als geheel. We streven ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan een betere wereld. Onze klantgerichtheid drijft ons om te begrijpen wat onze klanten nodig hebben.

Innovatie: Innovatie is de kern van wat we doen. We blijven nieuwe technologieën en benaderingen verkennen om de beste laadoplossingen te kunnen aanbieden. We geloven dat innovatie de sleutel is tot het aanpakken van de uitdagingen van de toekomst en het creëren van intelligente laadsystemen die de elektrische revolutie blijven stimuleren.

Duurzaam: Duurzaamheid is de kern van onze missie. We streven ernaar om producten en diensten te leveren die de impact op het milieu minimaliseren en bijdragen aan een groenere toekomst. Samenwerken aan het verminderen van onze eigen ecologische voetafdruk en het ondersteunen van onze klanten bij het bereiken van duurzame mobiliteit.


Onze Visie

Baanbrekende Veranderingen in Mobiliteit

Onze visie bij Blue World Nederland is om een wereld te creëren waarin duurzaamheid, efficiëntie en innovatie samenkomen om de manier waarop we reizen en de impact ervan op het milieu te veranderen. We streven naar een toekomst waarin elektrische mobiliteit de norm is, en waarin de lucht die we inademen schoner is, de steden waarin we wonen stiller zijn, en onze wereld minder wordt belast door de uitstoot van fossiele brandstoffen. We dromen van steden met groene straten vol met elektrische voertuigen die worden aangedreven door hernieuwbare energiebronnen.

Onze Missie

Leiderschap in Elektrische Laadoplossingen

Onze missie bij Blue World Nederland is om de drijvende kracht te zijn achter de verschuiving naar elektrische mobiliteit. We willen de meest betrouwbare en innovatieve leverancier zijn van laadstations voor elektrische voertuigen in Nederland en daarbuiten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige laadinfrastructuur en diensten die de adoptie van elektrische voertuigen versnellen en de overgang naar duurzame steden ondersteunen.


De beste laadoplossingen voor u!

Contact

Blue World Nederland BV
Landgraaf 47
5658HV Eindhoven
+316 481 70 347
[email protected]
www.blueworldnederland.nl

KvK 82170525
BTW NL862363433B01 

Advies en Offerte aanvragen?

Klik dan hier

Aanmelden nieuwsbrief?

Klik dan hier