Onze Services 

Deskundige Installatie en Rond-de-Klok Support
Bij Blue World Nederland begrijpen we dat naadloze elektrische laadervaringen van cruciaal belang zijn om de overstap naar duurzame mobiliteit te bevorderen. Daarom hebben we een reeks services om ervoor te zorgen dat uw transitie naar elektrisch rijden vlekkeloos en zorgeloos verloopt.


Professionele Installatie

Het begint allemaal met de installatie. Onze toegewijde, gecertificeerde installateurs zorgen voor een correcte, veilige en efficiƫnte plaatsing van uw laadstation. Of het nu gaat om thuis, op het werk, of op openbare locaties, ons team heeft de expertise om uw project zonder problemen af te ronden.
Wat kunt u verwachten van onze installatieservice?
Deskundig Advies: Onze specialisten helpen u bij het kiezen van de optimale locatie voor uw laadstation, rekening houdend met uw unieke behoeften.
Professionele Installatie: Onze gecertificeerde installateurs plaatsen uw laadstation met oog voor detail en in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen.
Onderhoud en Support: Na de installatie blijven we beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en bieden we doorlopende ondersteuning voor uw laadstation.Klantgerichte Benadering

Bij Blue World Nederland begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom passen we onze services aan op uw specifieke behoeften. Of u nu een particuliere eigenaar van een elektrisch voertuig bent, een bedrijfseigenaar die laadfaciliteiten voor werknemers wil bieden, of een gemeente die openbare laadstations wil installeren, we hebben de flexibiliteit en expertise om te voldoen aan uw unieke eisen.

Meer dan alleen een Laadstation

Bij Blue World Nederland bieden we meer dan alleen laadstations. We bieden een totaaloplossing voor elektrische mobiliteit. Dit omvat advies, installatie, onderhoud en voortdurende ondersteuning. We zijn er om te zorgen dat uw overstap naar elektrische voertuigen vlekkeloos verloopt en dat uw laadinfrastructuur altijd betrouwbaar is.

Ontdek Onze Services

Kies voor professionele installatie door gecertificeerde experts en geniet van 24/7 hulp en support. Vereenvoudig en maak uw overstap naar elektrische mobiliteit betrouwbaar met Blue World Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelen te bereiken.

24/7 Hulp en Support

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid van essentieel belang is als het om elektrisch laden gaat. Daarom bieden wij 24/7 hulp en support om te verzekeren dat u te allen tijde zorgeloos kunt opladen.

Wat omvat onze 24/7 support?

  • Snelle Respons: Ons toegewijde supportteam is 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.


  • Afstandsdiagnose: In veel gevallen kunnen we problemen op afstand identificeren en verhelpen, waardoor uw laadstation snel weer operationeel is.


  • Onderhoudsadvies: We bieden regelmatig onderhoudsadvies om te waarborgen dat uw laadstation in topconditie blijft.


  • Servicepartners: Als on-site ondersteuning nodig is, beschikken we over een netwerk van servicepartners die snel ter plaatse kunnen zijn om eventuele kwesties aan te pakken.


De beste laadoplossingen voor u!

Contact

Blue World Nederland BV
Landgraaf 47
5658HV Eindhoven
+316 481 70 347
[email protected]
www.blueworldnederland.nl
KvK 82170525
BTW NL862363433B01

Advies en Offerte aanvragen?

Klik dan hier

Aanmelden nieuwsbrief?

Klik dan hier