Zakelijke oplossingen

Ontdek de kracht van geavanceerde AC/DC snelladers en de aanleg van efficiënte laadpleinen. In een wereld waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, bieden onze zakelijke laadoplossingen de ideale oplossing voor uw bedrijfsbehoeften.

Onze AC/DC snelladers leveren snelle oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen, waardoor uw wagenpark altijd gereed is voor actie. Dankzij Blue World's laadpleinen creëert u een centrale hub waar meerdere voertuigen simultaan kunnen worden opgeladen. Dit betekent minder wachttijden en een optimaler gebruik van uw elektrische vloot.

Of het nu gaat om uw werknemers, klanten of bezoekers, onze zakelijke laadoplossingen maken elektrisch rijden eenvoudiger en aantrekkelijker. U draagt bij aan een duurzamere toekomst en profiteert tegelijkertijd van de voordelen van een goed doordacht laadnetwerk.

Blue World Nederland is uw strategische partner in het realiseren van deze visie. Kies voor onze geavanceerde laadoplossingen.

VVE Oplossingen

Onze geavanceerde laadoplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze unieke omgevingen.

In VVE's en ondergrondse parkeergarages is ruimte-efficiëntie en gebruiksgemak van het grootste belang. Onze AC/DC snelladers bieden krachtige laadmogelijkheden, zelfs in beperkte ruimtes, waardoor uw elektrische voertuigen altijd gereed zijn voor actie.

Het aanleggen van laadpunten in uw ondergrondse parkeergarage zorgt ervoor dat meerdere voertuigen tegelijkertijd kunnen worden opgeladen.
Of het nu gaat om bewoners, huurders of bezoekers, onze laadoplossingen maken elektrisch rijden naadloos en toegankelijk. 

Blue World Nederland is uw partner in het realiseren van deze mogelijkheid. Samen maken we elektrisch rijden een integraal onderdeel van uw ondergrondse parkeergarage en vooral het gemak voor de bewoners en beoekers. Kies voor onze op maat gemaakte laadoplossingen en maak duurzame mobiliteit binnen handbereik voor iedereen in uw woongemeenschap. 

De beste laadoplossingen voor u!

Contact

Blue World Nederland BV
Landgraaf 47
5658HV Eindhoven
+316 481 70 347
[email protected]
www.blueworldnederland.nl
KvK 82170525
BTW NL862363433B01

Advies en Offerte aanvragen?
Klik dan hier

Aanmelden nieuwsbrief?
Klik dan hier